Sent inlägg här igen då :-P Är jävligt trö...

Sent inlägg här igen då :-P Är jävligt trött efter allt pluggande xd skönt att jag för en gångs skull anstränger mig.. Vill ju inte sitta och ha naturkunskaps prov och inte kunna ett enda skit! Och psykologiprov på onsdag och vem vet hur det gick på historia provet..

Roligt att sitta och plugga en lördags kvä...

mms_img12163 (MMS)

Roligt att sitta och plugga en lördags kväll...

Det bästa som finns ;-)

mms_img49968 (MMS)

Det bästa som finns ;-)

Hejhej, är påväg hem från sandra :-) famil...

mms_img49967 (MMS)

Hejhej, är påväg hem från sandra :-) familjen va ut till mormor och då passa jag på att va med sandra :-P vi passera nyss avesta och då va vi in och handla godis :-) det är min gulliga syster på bilden ;-)

Hejsan :-) gör alla? Jag har kollat på tv ...

mms_img44538 (MMS)

Hejsan :-) gör alla? Jag har kollat på tv och bakat. Kladdkaka :-P

Hemma nu då :-)

mms_img44537 (MMS)

Hemma nu då :-)

Hejhej :-) sa hejdå till pappa för en stun...

Hejhej :-) sa hejdå till pappa för en stunds sen och nu sitter på bussen påväg hem :-) vad ska alla göra nu i helgen då? :-) jag ska iaf plugga naturkunskap och psykologi, inte intressant antar jag xd ja ska byta buss om typ 8min, skriver mer senare ;-) pussokram :-* // rebecca

Nä usch, prov strax och känner på mig att ...

Nä usch, prov strax och känner på mig att det inte komma gå bra!

Så då var man i skolan då.. Lika tråkigt s...

Så då var man i skolan då.. Lika tråkigt som vanligt och historia prov har jag kl 12 oxå, har inte pluggat ett skit! Känns som om det ska gå åt helvetet! Sen ska jag även göra klart matteprovet, det komma iaf gå bra :-) men blir att sluta tidigare idag, pappa åker ju iväg idag :|

Godmorgon :-) väntar på bussen som går om...

mms_img55471 (MMS)

Godmorgon :-) väntar på bussen som går om typ 10 min. Känns segt att åka nu när jag börjar kl 12 men det går ju ingen buss nästa timme :| men ja, skriver mer senare

Hejhej :-) sent inlägg jag vet ! Har bara ...

Hejhej :-) sent inlägg jag vet ! Har bara kollat på tv sen jag kom hem, skulle egentligen pluggat, men gissa hur det blev med det! Haha, typiskt mig att skjuta upp allt till sista sekund xd har inget mer att säga än godnatt :-)

Hej;-)

Hej;-)

Hejsan :-) Sitter på biblioteket med san...

mms_img31466 (MMS)

Hejsan :-) Sitter på biblioteket med sandra, vi ska snart dra och köpa godis dock har jag själv inga pengar :-/ Vad har alla gjort idag då? För min del så har det varit skolan som vanligt och nu stan :-) ja, hade inte mycket mer att komma med :-) skriver mer senare ;-)

rebeckahogberg

Hejhej! Jag är en tjej på 18 år som gillar att shoppa, festa och massa sånt roligt! Bor i lilla Avesta och där jag även går på gymnasiet, andra året på samhällsprogrammet med inriktning beteendevetenskap.

RSS 2.0