Nya bloggen är nu klar!

Nu så komma jag inte skriva på denna blogg mer, kanske nån gång i framtiden, blev klar med min och sandras blogg idag, och är rikitg nöjd med resultatet!! Så pallra er dit nu istället! Ha de så bra så ses vi på nya bloggen!
 
Våran nya blogg - klicka här! 

you never get anywhere if you never take any chanses

Måste säga de att inatt fick jag inte soffan, eftersom våran tremänning fick sova där inatt. och jag fick en väldigt tunn madrass.. får se hur min sömn blir inatt.

jag/vi har kommit fram till att fixa en ny blogg här på blogg.se, jag ska fixa designen, så imorgon ska vi knäppa massa kort. har lite idéer om hur den ska se ut, men komma nog ladda ner en stillmail, hitta faktiskt en riktigt snygg sådan så några förändringar i den och plus mina idéer så ska de nog bli riktigt bra! Ni får önska mig lycka till! Nu ska jag försöka sova godnatt!

ny blogg kanske?? och ny bloggportal ??

Jag och Sandra hade tänkt göra en ny blogg tillsammans, och då hade jag tänkt att man skulle göra en ny blogg, och den stora frågan är ju om man ska byta bloggportal? både jag och Sandra har ju egna bloggar och isf ska vi ju ta "paus" från dem, så får vi ju se hur de funkar och så. men tillbaka till de här med att byta bloggportal.. personligen så tycker jag om blogg.se och Sandra bloggar på nattstad nu, de är en bloggportal som jag aldrig provat, har för övrigt provat ganska många bloggportalar.. jag tycker om att själv kunna ändra i kodningen, bara man kan så är de ju lugnt, nu ska jag inte överdriva och säga att jag är proffs på de här med kodning men lite kan jag faktiskt. En annan sak jag vill fixa, är en riktigt snygg header.. måste nog lära mig Photoshop lite bättre då haha! men ja, vad tycker ni? jag tänker iaf försöka hitta lite inspiration när de gäller design genom kolla lite andra bloggar.

TO HAPPY!!!

fick precis sms från Therese, gissa om man blir glad!



inget svar

Nu tog jag modet till mig och ringde, fick dock inget svar men skicka ett sms oxå. får väl försöka ringa senare. hoppas på svar då.. är lite ivrig haha, vill ju verkligen börja rida igen.

sista bussen nu!

Då sitter jag på den tredje och sista bussen idag, kl 5 är jag framme i horndal och där hämtar Sandras pappa upp mig. ska strax ringa Therese oxå, lite nervöst, va väldigt längesen och man funderar ju lite på vad man säga haha.. men får väl säga att mamma hade pratat med bettan och fått Therese nr och att jag skulle ringa henne. så kanske jag kan ganska snart få börja rida igen. LÄNGTAR (!!) ska bli jättekul men ser nog inte fram emot den tränningsvärk man får efter att inte ridit på länge!




Detta får bli dagens outfit!



Jan. 03, 2013

somnade vid halv 8 imorse iaf.. och vakna för ca 20min sen.. så gissa om man är väldigt seg just nu (!!) ska till Norberg med bussen kl 15:17 och sen nästa buss vidare till stan, därefter vidare till horndal för att vara med Sandra. justja, ska även ringa Therese, ska prata om när jag kan börja rida igen, och vill ju att hon ska följa med eftersom de är sålänge sen jag red sist nu, sen kan jag börja rida ut själv igen :) hästar är (om ni inte visste de) ett stort intresse :P

sleep or no sleep???

Godmorgon?? haha inte sovit nåt än haha xD vi har kollat på en massa film och sen gjort massa annat onödigt skit, som sitta och skratta åt personer från årets skolkatalog.. riktigt kul taktiskt xD jaha ni, den stora frågan är nu, ska man sova några timmar eller ska stanna uppe och skita i att sova? alltså, nästan som man kan kalla de att "dygna" (!!) vet inte, men måste nämna det att jag/vi är ganska hungriga (!!)


någon ful och suddig bild på mig och Daniella! hah! ..

love it!

Blev ingen pizza för min del.. men två st color sitter aldrig fel! nu väntar jag bara på att Daniella och Amanda ska bli klara, sen drar vi tre hem till pappa.



Jan. 02, 2013

då var man i Avesta då! och ska sitta här och vänta på klantskallarna! xD jaja, segt men men! dra till plus sen och därefter käka pizza! känner mig gansks tjock så som jag smäller i mig pizza hela tiden!



Äntligen!

påväg mot Avesta då! men oturnligt nog missade två andra klantskallar bussen från krylbo! xD nu får jag vänta på dem ist.. aja, 10, 15min gör väl inget.



tider som dessa.. ja då går pengar åt!

kvart kvar då tills bussen kommer, tur att det inte är så kallt! i väntan så gick jag och kolla hur mycket pengar jag hade kvar på kontot.. de va inte mycket kan jag säga! 40kr :o mobilräkning, nyår och mellandagsrea.. inte så konstigt att de har gått åt.. usch då! palla vänta tills den 25 -.- aja, om de krisår sig så finns de alltid något syskon som är villig att låna ut och har ju självklart mamma :P så ja!



Dagens outfit!





taxi beställd

Nu har jag bestämt för att dra från lilla kärrgruvan kl 13:17, taxi beställd, sen ta bussen kl 13:50 från Norberg till "storstan" (jämfört med Norberg så kan man verkligen kalla lilla Avesta för storstan haha) . får se om jag får i mig nå frukost, brukar vara dålig på de.



Jan. 02, 2013

Godmorgon! kl är snart efter 12 och jag har inte kommit upp ur sängen än (!!) aja, kanske är på tiden nudå, äta frukost och sen fundera ut vilken buss jag ska ta till stan.. Vi får se, ska höra lite med Sandra om och när hon skulle in till stan!



Jan. 02, 2013

godkväll/godnatt.. kan inte sova :/ inte så konstigt när man sovit några timmar under dagen, först någon timme hos mamma och sen somna jag i bilen påväg hem till pappa, sov nån timme sen här hemma hos pappa, så nu är jag ganska så pigg :/ så funderarar på om jag ska se ett avsnitt från någon bra serie så kanske jag kan sova sen..

Men på tal om annat, blir att dra ut till Sandra och va med henne, nån dag denna vecka, och då planerar vi på att dra ut och knäppa lite vinterbilder! så man kan fixa en lite vintrigare design hehe xP va länge sen man fota så de ska bli kul! Nej, nu har jag bestämt mig för att se ett avsnitt av house, en superbra serie enligt mig! sov gott och dröm sött! Godnatt!









återställd mobil!

nu har jag återställt min mobil! och den verkar funka som den ska äntligen! usch för krågel! bara de håller i sig, så är jag glad! imorgon blir de att dra till stan med Daniella och eventuellt vara med Tobbe oxå :) så ha de så bra så skriver jag mer imorgon! p.s. kolla in Daniellas och hennes blogg! nattstad.se/dkhj
pussar och kramar ;**** // Rebecca



bakfylla.. nej tack!

hej igen, ligger och slöar i sängen, inte så mycke ork just nu.. decka igår.. blev alldelse för mycket.. mår bättre nu men är sjukt trött och seg :/ men hade ju sjukt kul ändå! så tack alla för igår och gott nytt år!


rebeckahogberg

Hejhej! Jag är en tjej på 18 år som gillar att shoppa, festa och massa sånt roligt! Bor i lilla Avesta och där jag även går på gymnasiet, andra året på samhällsprogrammet med inriktning beteendevetenskap.

RSS 2.0