städat och färdigtpackat!

tja! nu är det städat och färdigtpackat! nästa vecka flyttar vi :) det enda som behöver göras är att tvätta. senare idag så ska vi åka till mamma. och imorgon hade vi tänkt åka o bada.



och såhär blev håret :)



Färgning på G!

Nu ska jag färga håret rött! hoppas på bra resultat! ;)



borta bra men hemma bäst

hejhej. hemma nu efter sovit i skogsbo två nätter o vart hundvakt. idag så åker vi hem till pappa. måste packa o städa inför flytten! :) japp. de va allt. chao!



My phone is back

godkväller! inlägg från min mobil här nu då! ja, ni fatta rätt, jag har fått tillbaka min mobil. så gissa om man är överlycklig! jag, Amanda och Daniella sover i skogsbo inatt och imorgon eftersom jag lovat att vara hundvakt :p vi har precis gått o lagt oss, jävligt trött faktiskta så därför tänker jag försöka sova nu! godnatt! :*



Gårdagen

Godmorgon! Det blev inge inlägg igår! Men det var ganska fullt upp. På eftermiddagen var jag, viktoria och lovisa iväg till skokanonen. Köpte ett par skor för 400kr. Bild kommer senare! Idag kommer daniella! woop woop :D och idag tills på lördag ska jag vara hundvakt så vi komma sova i skogsbo. :) Japp, nej, de va inte så mycket mer. Chao! :)

Det blev en lång dag idag!

Godkväller, blev en lång dag idag, ska försöka sammanfatta den lite kort! Var hemma fram till efter 1, då jag drog till stan och träffa sandra, så att jag fick mina pengar så snacka vi lite om lite grejs som vart, så nu är väl det utrett. Sen så till skolan, hade matte i 50 min och sedan hämta mamma mig och vi åkte hem till anette. Sedan var vi iväg och handla och åkte på medial - och utevecklingskurs. Så gansa trött just nu, satt o vänta på att jag skulle få datorn en snabbis och under tiden så somna jag i soffan ! haha :P Men jag ska väl sova snart igen, är helt slut efter idag, det känns fan i hela kroppen. Imorgon så måste jag verkligen hem till pappa, måste ju fan börja packa! skulle nog ha gjort det förra veckan men har inte orkat åkt dit. Torsdag kommer danielle hit, så det ska bli kul! har även lovat att vara hundvakt från torsdag tills på lördag. Japp de va allt. Godnatt med er!

Ingen lektion försen vid 3tiden :)

Då behöver jag inte dra till skolan på några timmar,  och kom just på att faktum är att jag bara har en lektion idag eftersom både på spanskan och svenskan är det eget arbete cilket betyder att jag börjar inte för sen 20 i 3! ja, detta blev ju en slapp dag! hah! :) 
 
Delar med mig av en video på "lilla" findus! :) 
  

Sovmorgon! :)

Godmorgon, Haft sovmorgon idag, så har fått sovit ut ordentligt, fast man hade ju kunnat sovit längre men så är det tyvärr när man har småsyskon som härjar för fullt på morgonen! haha. Så eftersom jag inte fick sove längre än 8 så var jag upp och tog en dusch och nu är jag klar för att dra till skolan om en stund. Jag börjar 20 över, så jag borde ju ta bussen som går 10 i men jag har en tendens att ta bussen som går 20 över vilket reslutrar i att jag blir några minuter försenad haha xD Läraran har då aldrig klagat så då gör de väl inget, och 5min är ju inte så farligt! ;) Nu ska jag försöka få mig lite frukost! Chao! 
 
Dagens outfit:
 

Följ min blogg via bloglovin eller blogkeen! :)

Till alla er som läser min blogg, så kan ni följa den via "blogkeen" eller "bloglovin" om nu ni använder nåt av de nämnda! :) Om ni går ner till slutet av min meny så finns ikoner som ni kan trycka på för att följa mig via boglovin eller blogkeen! Praktiskt eller hur? ;)

Nu ska jag börja spara pengar,önska mig lycka till!

Hejhej! Har vart hemma från skolan idag eftersom jag inte mådde så jättebra imorse, dock så blir det skola imorgon! :) Så idag har jag inte gjort så mycket men mormor och stefan var hit på förmiddagen, trevligt! :)
Sen så har jag bara suttit vid datorn, har även sett en film "think like a man" var helt okej! Idag så har jag oxå fått mitt underhållsstöd, och det första jag gjort är att föra över 400kr till mitt sparkonto! Jag har nämligen bestämt mig för att jag ska börja spara pengar från o med denna månad och minst 700kr/månad, så när jag får mitt studiebidrag om några dagar så blir de att föra över minst 300kr till! :) Duktig känner man sig ju haha ^^ Nu har jag ju sökt sommarjobb så om jag får det oxå så behöver jag inte leva på mina sparade pengar som jag tänkt från början!
 

Videoblogg?

Någon skrev o fråga om jag kunde göra en video och lägga ut på bloggen, lite kul faktiskt. Vad tycker ni? Och hur skulle de upplägget se ut? typ att ni får ställa frågor så gör jag en video och svarar på dem kanske? eller någon som har ett annat förslag? Tanken har väl slagit mig förut men det har aldrig kommit på tal.. Skulle vara en kul och roligt med lite nytt på bloggen oxå! :)

Irritation på hög nivå!

Inte den gladaste människan just nu.. Jävligt irriterande att nån sitter och säger att jag och danne skulle ha gjort nåt.. Något som absolut inte är sant! Han är ju faktiskt tillsammans med min kompis som jag för övrigt har gått i samma klass sen 4an (!!) Så varför skulle jag? Jag är inte dum och de som känner mig rätt, vet att jag inte skulle kunna göra så mot en kompis! Inte så jag blev uppfostrad! Tycker åtminstonde att personen som håller på så här kan ge sig till känna!
 
Vad får du utav att sitta o hålla på såhär? Vad är syftet? 
 
 
Ja, jag undrar vad de är som jag och han har gjort.. varken jag eller han vet de själva.. 
Men här är sanningen: Vi har inte gjort ett skit! Så vem du än är så kan du ju sluta upp med dina dumheter och sluta sprida en massa falska rykten! 
 

Något ni vill veta om mig?

 Om ni vill veta nåt om mig så fråga! Är 100% ärlig! 
 

Meee :)

 
Hade tråkigt och inge intressant att skriva om haha.. 
 
 
 
 
 

Lördag

Godmorgon! Lördag idag då och absolut inget inplanerat. Längtar sjukt mycket tills Daniella kommer hit! Alltid lika kul när hon är här! Man kanske skulle sätta sig ner och plugga idag då? Har ju ändå inget annat för mig idag. Hoppas ni iaf har en lite roligare lördag än vad jag har! Chao!

Jag på pappas bröllop

 
ett kort på mig från pappas bröllop. farmor skicka de till mig (beskärt) men har inte kunnat sett det försen nu, eftersom när jag fick kortet så hade jag min mobil och kunde inte öppna det därifrån och sen glömde jag bort att farmor skickat ett kort som hon sa va ett fint kort på mig ^^ och nu kollade jag va de va för bild, kom på de nu av nån anledning.

Så blev det, kort men det slitna håret är borta!

lovisa hamna visst i bakgrunden xD

klippning utav syrran

Vet ni vad jag inte nämt! Jag har ju klippt håret, eller ja emelit klippte det :) Och det blev jättebra, alltid lika nöjd när syrran klipper mig! Kommer bilder på hur de blev senare! :)

Hemma

hejhej, hemma en stund medans jag har hål, börjar kl halv 12 igen så blir att ta bussen som går 20 över. har en timmes spanska och sen slutar jag för idag :) Skönt med helg igen! Nej de va allt! Chao!

Godnatt!

God kväller! Ska strax sova men tänkte sammanfatta dagen! Började såklart med skolan! Sen hem, tagit de lugnt mest. Men jag har varit/jag är barnvakt åt lovisa. Sen på eftermiddagen gjorde jag pommes åt hos(amanda är oxå är) och gick över till affären med lovisa. Hon blev så nöjd så och vem blir inte de när man blir bjuden på glass och godis o cola av storasyster haha. Så sen har vi bara suttit vid datan och sett två filmer. Och nu ska jag väl dejta sängen! Skulle ha behövt plugga men tänker göra de i helgen då jag inte har nå bättre för mig!
Nej, godnatt på er och sov gott! Chao!
 
Våran älskade söta katt! Findus.världens gulligaste jag lovar!
 

Sommarjobb sökt

Hejhej! Tänkte säga de att jag sökt sommarjobb inom kummunen idag :) Så nu är de bara att hålla tummarna att jag får nåt bara. Hoppas på det. Såg även idag att min mobil kom in på verkstaden igår och nu väntar de på reservdelar. så nästa vecka hoppas jag på att jag får min mobil tillbaka igen. Nu tänker jag nog göra lite mat. så hade bra!

Godmorgon

Godmorgon! Åkte hem till mamma en snabbis för att käka lite frukost.. vilket jag kunde göra eftersom våran lärare skulle på möte. Men ska alldelse strax dra igen.. om sådär 10 min typ. Händer idag då? Jag ska nog iaf plugga. Och nästa vecka blir de lov (från torsdag tror jag) skönt! Och självklart så kommer ju daniella hit då oxå! Woop woop! :'D Ja men de va väl allt antar jag! chao! 

Hem till pappa om en stund om jag har tur.

Blev inte att dra till pappa efter skolan men eftersom han är på kurs så har jag försökt få tag på honom så att jag kan åka med honom hem.. orka åka buss liksom när man kan få skjuts! Så ska ringa snart igen. Hoppas jag får tag på han innan beger sig till norberg,skulle vara olyckligt så önska mig lycka till!!

Dagens Diss

Tänke köra en diss.. Nytt för min blogg som ni säkert fattar! Japp men till själva dissen då!
 
Dagens diss: Converse.
Jag tycker det är odrägligt fult, ser inte de snygga i de.. och jag är helt ärlig. Om andra vill sätta på sig de, visst, fine, men jag skulle inte dra på mig ett par converse.. Tycker det ser ut som man får värsta jävla "långbensfötter" haha.. Kan nog tycka de är snyggt när man ser det på andra men jag har provat och jag tycker inte de ser snyggt ut.
 
Skriv/kommentera gärna vad ni tycker! :)
 

Just nu

hejhej, sitter just nu inne på biblioteket.. tråkigt värre.. har hål fram tills typ kvart i 3 då jag ska ha matte sen därefter slutar jag. Idag måste jag åka till pappa fast jag egentligen bara känner "nej, jag orkar inte".. haha! Hade ju tänkt göra de igår men orkade inte. Har iaf tänkt att jag ska åke hem dit sen åka tillbaka hem till mamma. Kanske onödigt men skönt att vara hos mamma när de typ bara är jag, lovisa och amanda där. Japp, de va de! Skriver mer ikväll antagligen! Chao!

måndag

Tja! Dålig upptadering idag/igår.. Men ja sånt händer eller hur?! ^^ Idag (igår) så har jag inte gjort så mycket, iaf inte på förmiddagen. Va med över till Mirka, sen hem igen. Mormor och Sandra var förbi nån timme och sen kom även Emelie förbi som klippte mitt hår, inte så jättmycket men bara så att jag fick bort de mesta av de slitna. Men ja, det blev lite kortare men jag är nöjd. Sen så var mamma iväg och blev själv kvar här med Amanda och Lovisa. Fram till mamma kom hem så har jag suttit med näsan i släktforskningspapper hehe.. Kulkul.. Helt fantastiskt hur långt bak stefan (min morfars kusin) har kommit. Det jag är mest intresserad va är vårat vallonarv, och de är inte bara ett släktled med valloner utan tre. Men släkten på mammas sida är så utspritt att man skulle kunna ägna ett helt liv åt att släkforska olika led haha! Men ja det var roligt och vi ska ju göra en uppsats på historian och jag har valt att släktforska och vilken tur då att det finns så mycket matreiall! Ska nog sikta in mig på vallonerna iaf hehe. Nog om de, nu tänker jag avsluta detta inlägg sova.. sovmorgon imorgon, Nice! nej ha de gött! Chao!  

en tråkig måndag

hejhej, blev inte att åka hem till pappa idag, utan nu är jag hos mamma och gör absolut ingenting hah.. nej men vette fan vad man ska hitta på idag. Känner att detta inlägg är så "jätteintressant" eller inte.. haha ..
Man kanske borde sätta sig ner o plugga.. ja vi får väl se. Nu slutar jag detta inlägg innan ni blir alldeles för uttråkade! Chao!

Min Söndag Såhär Långt

Hejhej! Just nu så lyssnar jag på musik och har fixat lite/prova lite grejer med designen (inte på denna blogg, har en till blogg fast på samma bloggkonto där jag kan hålla på med designen utan att oroa mig för att min blogg blir helt cp, smart eller hur? ). Inte gjort så mycket idag, och jag bestämde mig för att vara kvar hos mamma. Funderar på att byta header... men vi får se! ^^ Nu tänkte jag se på mera "Gossip Girl", lär ju passa på när inte mamma är hemma haha.. Chao!

Gossip girl

Japp som rubriken säger så har jag börkat kollat på "Gossip Girl" har sett 4 avsnitt sen igår kväll. Riktigt bra serie faktiskt! Det finns 6 serier och om de blir fler vet jag inte och jag har ju precis börjat sett de så ingen fundering jag behöver fundera på haha ^^ Kollade ju på "One Three Hill" för ett tag sen, jag hann se typ 15 avsnitt innan jag lämna in min mobil och därför har jag inte sett fler avsnitt.. och sen så började även mina syskon se på de och jag vet inte hur amanda lyckades komma jättelångt in i programet.. och därför har jag sett avsnitt från den ena säsongen till den andra.. och det blir lite trökigt.. Därför började jag se på "Gossip Girl" Och självklart blir det ju bara att se på de när jag är hemma hos mamma.. Men får hoppas att jag får tillbaka min mobil till nästa vecka.. jag dör snart utan den! hah!.. Chao!
 

Förkylning på G??

ja, nu undrar ni säkert vad jag gör uppe såhär sent, och egentligen.. vem kollar bloggar
kl 2 på natten.. haha inte så många eller hur ! ^^ Men iaf.. har suttit uppe och kollat 
på 3 avsnitt va "gossip girl" och då menar jag att jag har börjat sett det och de verkar
väl okej!
 
Dock var det inte de som detta inlägg skulle handla om.. haha.. känns som jag inte
komma få det lätt att sova inatt.. alldeles snuvig/täppt i näsan.. fan om jag dragit
på mig en förkylning.. har oxå haft ont i halsen.. sist jag va rikitgt förkyld och då
menar jag inte lite snuvig och ont i halsen, då var jag alldelse hängig, trött, jag hade
säkert feber, sov typ hela tiden och självklart var jag sjut täppt i näsan! De va verkligen
inte kul, så får hoppas det inte blir ännu en sådan förkylning, och den gången var
jag borta från skolan i nästan en vecka.. haha ni kanske tänker att slippa skolan 
det ska man ju nästan vara glad för men nej.. när man går gymnasiet och speciellt
ett program som samhäll så missar man ganska mycket.. och de minsta jag behöver
just nu är att hamna efter mer än vad jag redan är!
 
Japp, nu försöka sova om det går.. Godnatt på er!

Asgrym låt! Lyssna och njut!!

 

Lovisa

Jag och Viktoria sminka lovisa och fixa hennes hår och sen så fick hon va "modell" ^^
Söta tjejen de där! Och min syster för er som inte vet. Men ja, här kommer 
lite bilder.
 

Det går riktigt bra just nu!

bildbomb

 
 

Jag och mitt stora ego!!

Japp japp, sitter o lyssnar på musik, älskar spotify premium! Fresten, som ni sett så har jag
ändrat lite i desigen (inläggsrubrikern och kategorirubrikerna), och vad tycker ni? Och visst var inte
typsnittet i inläggsrubrikerna snygga? ^^ Tycker iaf jaf hehe ;) Japp de va de. slutar detta 
inlägg med mitt feta ego ^^
 

 

 
 

Bättre bild på gådagens oufit

Ja, jag hade visst en lite bättre bild! (Y)
 

Gårdagens utgång

Godmorgon! Ja, jag är vaken nu och ingen bakfylla heller! (Y) Hade så otroligt roligt igår! ^^
Dansade fan tills jag var helt genomsvettig.. haha xD Nej men det var grymt kul. Det bästa
va ju självklart att Victoria hade kul eftersom det var hennes första gång hehe :P Självklart
blir det fler ggr men vi får väl se om de blir nån mer gång denna månad, det vet man aldrig! ;)
Japp de va de, nu kommer några bilder av de få bilder jag tog.. synd men jag va ju tvungen
att ta av mig jackan och då fick kameran bli kvar i jackan! Japp de va de, Chao!
 
Jag och Victoria.
kvällens oufit. dock inte den bästa bilden!
Och ja, helt jävla cp, men i am who i am!
Jag och Victoria igen! 
 
Ha nu en bra jävla lördag!! ;D

Historiaprovet

japp, tänkte bara säga att det gick jättebra på provet idag! Och känner att jag iaf blir godkänd på de! Så himla skönt att ha det ur världen hehe ^^ Nej, men nu tänkter jag duscha så får skriva lite senare om jag hinner! Byebye! :)

you only live once, so enyoy life while you can

Hejhej! Hemma hos mamma nu sedan några timmar tillbaka. Kl 7 ska jag dra med
bussen till skogsbo :) Så jag ska snart ta en dusch och sen om typ en timme ska
jag börja göra mig i ordning. Japp, så ser denna ikväll ut! roligt värre ^^ 
 
 
Slutar detta inlägg med lite egoboost! ;) Chao! 

Det blev en liten paus efter allt pluggande

Tja, efter en drygt timmes pluggande har jag tagit en liten paus. Nu har jag gjort enda tills
fråga 26 och återstår 8 frågor! skönt! Snart avklarat, självklart så lär jag läsa in allt, men
jag har ju hela kvällen på mig och plus nån stund imorgon. Hoppas det kommer gå bra!
Siktar på ett "E" får jag de så är iaf jag nöjd! ^^
 
Pappa lär väl komma hem om en stund, så detta inlägg blir nog de sista för ikväll!
Men skriver mer imorgon! Chao!
 
P.s. Komma vara hemma hos mamma under helgen, så då blir de mer bloggande,
det kan jag lova! hehe ^^ och synd nog har jag ingen mobil att knäppa kort under
morgondagen men sånt är livet!

Allways do your best matter what!

Hejhej! Har precis tagit ett varmt bad! Och nu hade jag tänkt plugga! Historiaprov imorgon,
inte så taggad med det ska nog gå bra om jag pluggar järnet idag/kväll! Så så ser min dag
ut!
 
Och fredag imorgon! dageen ser ut som följande: Först skolan, sen vid ett så har jag omprovstillfälle.'
Därefter åker hem till mamma. Blir väl att chilla tills jag ska göra mig lite smått i ordning.
Denna gång så ska jag ta bussen till skogsbo för att åka hem till Victoria. Drar från Krylbo kl
20 över 7, sen senare på kvällen så får vi skjuts till kingen! Awsome.
Blir att möta Jonas och Erik (om han skulle nu skulle med, men ja antagligen så blir de så ja) där.
Roligt värre ^^ Japp så ser morgondagen ut! Taggad? Ja vafan, alltid taggad inför krogen! ;)
 
NEJ NU MÅSTE JAG PLUGGA! CHAO! ^^
 

Sovdags

nämen, vilken tur ni har haha ^^ jaja, jag har pluggat lite.. borde ha pluggat mer! Men gjorde några frågor iaf..
komma få plugga ihjäl mig.. Men får väl ta o börja direkt när jag kommit hem från skolan! Det ska nog gå bra! :)
Nu tänkte jag gå in till min/våran lägenhet och sova! Så godnatt på er! :)

Mean girls 2

Jahop, blev en film, nämligen "mean girls 2" och den är helt okej, tror fan jag sett den
förut ^^ Japp, nu tänkte jag iaf plugga till mitt historiaprov! Så ska väl göra de i nån timme,
vilken tur att provet va på fredag och inte idag :) Japp, kanske skriver ett till inlägg senare, annars
så skriver jag mer imorgon! Chao!
 
 
 

TAGGA TAGGA TAGGA

Ja, jag va lite osäker på om det skulle bli nån utgång på fredag! Men vafan, kunde inte
låta bli, typ de enda roliga i avesta (Y) Och dessutom så blir det Victorias första utgång ^^
Så ja, det ska bli kul :D Får väl se till att inte bli för full nu när victoria med som aldrig vart ut
innan haha ^^ Så vad ska man hitta på nu då? Kanske plugga? Eller ska jag se på någon film
först? Får väl se. Chao!

Hemma

Hejhej! Hemma hos pappa nu då och för en gångs skull har han fixat ett gästkonto
på hans dator så att jag för en gångs skull kan låna datorn! Otroligt! ^^
Händer idag då? Jag hade tänkt att jag skulle plugga och passa på när jag har tillgång
till dator haha. Ja, de va väl allt, skriver mer senare!

Vera Moda

 
 
 

Hemma hos mamma en sväng

Hejhej! Efter skolan idag så åkte jag hem till pappa men det va så långtråkigt där,
så nu är jag hos mamma en sväng ska dock hem till pappa sen igen när pappa 
slutar jobbet. Så det passar bra att skriva ett inlägg nu! hehe ^^ Utan min mobil
blir allt så himla tråkigt! Aja, hoppas att jag får tillbaka min mobil till nästa vecka!
När jag kommer hem sen så¨måste jag väl ta o plugga lite hade jag tänkt. aja,
de va väl allt! Chao!

biblioteket

Hejhej, sitter just nu vid biblioteket, skulle ha börjat med nåt av mina skolarbeten, 
dock så såg jag att jag började om typ en kvart,(nu 5min) så de va inte nån ide
att ens börja. Fast har ett hål efter svenskan så jag får väl gå hit igen då, orkar inte
åka hem när jag istället kan göra lite nytta haha! ^^ aja, ska väl stänga ner här nu!
Chao!

Nelly


Tröja: SALLY&CIRCLE / JANA KNIT, 99kr.
Byxa: LEVIS / DEMI CURVE SKINNY, 895kr.
Sko:   BULLBOXER / MYAH 349kr. (Ord. Pris SEK 699)
 

Tröja: M BY M / PINK TOP, 199kr.
byxa: HILFIGER DENIM / NINA SKINNY BLOOM JEANS, 359kr. (Ord. Pris SEK 1199)
sko:   NELLY WHITE LABEL / PERLA, 199kr. (Ord. Pris SEK 699)
 
 

blääh för rubriker!

hej, har matte just nu och sen blir de lunch, de är väl äcklig mat som vanligt! har bara en lektion kvar efter detta och efter skolan ska jag hem och hämta och hämta några papper som jag behöver ha med när jag ska skicka in min mobil på lagning! och nu kom jag på att jag måste ha en kopia av kvittot, vilket jag skulle ta med till skolan för att kopiera! typiskt! får väl sticka hem på lunchen och hämta de!
nej, nu ska jag återgå till matten! chao!



måndag

Tia, ska väl snart dra till skolan, inte sådär jättekul.. tar iaf vi så slipper man stå på bussen.. haha! 301an brukar alltid va så jävla full! aja, lär väl göra mig i ordning nu. chao! p.s, efter skolan idag skickar jag in mobilen på lagning!

två toppar från nelly

149kr.
99kr

 

söndag

har verkligen inte gjort annat än att ta de lugnt idag.. om en timme typ så blir de att åka hem till mamma. och ikväll så väntar lite plugg! Ja, de va väl inte så mycket mer! chao!



på en söndag då man bara är hemma, är de helt okej att gå med en pösig t-shirt och mjukisar!

jag kanske borde bli konstnär? ;)





jävlades lite med lillebrorsan ^^

Mobilen ska äntligen in på lagning

godmorgon! sitter och kollar på lite skidåkning. men ska väl snart käka frukost. imorgon så ska jag skicka in min mobil på service.. så jag komma få gå utan mobil ett tag, vet dock inte hur länge, men hoppas jag inte behöver vänta alltför länge. hur ska jag klara mig? det är synd att jag har ett sånt där minisim.. annars hade jag bara kunnat sätta simkortet i en annan mobil sålänge. och det komma ju även påverka bloggandet, eftersom jag nästan alltid bloggar från mobilen.. aja, jag får försöka blogga när jag har tillgång till dator.

vad tycker ni?

nu har jag skrivit klart första utkastet till min debattartikel. bara att lämna in den för kommentar och sen skriva sista utkastet sen är de färdigt.

så nu har jag kollat lite på Aftonbladet, har läst kommentarer om årets mellodifestivalvinnare. vad tyckte ni? vann rätt låt?



som han danne skriver, så håller jag helt med att de är bra att vi har några internationella juryn! fattar inte varför folk gnäller om de, vi skulle fan soppas under mattan om svenska folket fick sin vilja fram!

vinnaren av mellodifestivalen 2013

hejhej, gissar på ni oxå har kollat på finalen av mellodifestivalen 2013. så som ni sett vann Robin med låten "you" men själv tyckte jag Ulrik var bättre! aja, så kan de vara! vad händer nu då? jag ska nog plugga lite, känner mig väldigt duktig, men vad ska man plugga, tror jag ska börja med min krönika som vi ska göra på svenskan. ja, de blir bra. chao!



Mar. 09, 2013

godmorgon! lördag idag då! för min del blir de bara att ta de lugnt och plugga! historia, spanska och sen så tänkte jag även börja med min debattartikel! har väldigt mycket som jag ligger efter med, i svenskan har jag en novell att skriva plus att jag ska göra klart/börja mina läsloggar. sen vette fan hur mycket jag inte gjort i engelskan men om de ska jag prata med min lärare hur jag ligger till där. har även ett arbete i psykologi som jag bara ska finslippa och sen lämna in! shit, ja ni ser, det är ansträngande att gå samhäll men de är värt de. känner att jag verkligen fick ett ryck att ta tag i allt med skolan! (y) jag ska även boka in ett möte med min studievägledare, har lite frågor om högskola o sånt! nej nu får de bli att käka frukost. chao!

plugg

hej, sitter just nu och ska plugga lite, har ett omprov att göra nästa vecka i historia, mer exakt, konsthistoria. inte så jättekul men nu jävlar ska jag ta tag i allt jag ligger efter med! och göra allt annat som man har! har vart en lång dag med massa besök, Joel fyllde ju 8 idag, grattis till honom! farfar var hit och lite senare kom även min faster och hennes jho och sist så fick vi besök av storasyster och hennes kille, trevligt :) nej, nu ska jag återgå till mitt plugande, chao!





what dosen't kill you make you stronger

god kväller, hatar att behöva skriva om inlägg bara för att de cp:ar sig när jag skulle pulicera inlägget. men aja, gör ett nytt försök då. imorgon är de iaf helg, nån som har nå planer? jag har tänkt att jag ska ringa Bettan eller Therese och se om de har tid för en ridtur för skulle verkligen behöva de och de var ju alldeles för länge sen sist! det som är så skönt med ridning, är att de är så avstressande eftersom man släpper allt annat som annars är omkring en! och just nu är de skola och massa annat så jag vill bara komma bort från tankar, skolan o sånt för några timmar. nej, nu ska jag sova! godnatt!

egoboost

tja! sitter och kollar på tv och har allmänt tråkigt! längtar tills nästa vecka då de blir utgång på kingen med bl.a. Emma, Victoria och Jonas, sen får vi väl se vilka mer som vill hänga på hehe! hoppas på några till iaf. nej nu ska jag återgå till tv:en! chao! ö






vill inte att de ska behöva va såhär!

hej, påväg mot skolan då! haft sovmorgon pga av att min lärare är i Spanien :)

gårdagens kväll sluta ju inge vidare. tjafs, tjafs och tjafs! av någon anledning är de alltid så hamnar vi två i tjafs och oftast över oväsentliga saker! det är synd och tyvärr är de så att de alltid slutar med att jag går till dig och säger: "jag vill inte ha de såhär, vi drar ett sträck över detta".
och jag tycker inte de ska behöva vara så. jag skulle vilja se mer engemang från din sida. jag kan erkänna att jag går till överdrift ibland men det är ju inte bara jag som har fel och brister!

klart som fan att jag vill att detta ska lösas men som jag sa så vill jag inte att de är bara jag som engagerar mig i att vi ska bli sams så jag ser de så att de är upp till dig. jag vill att vi sätter oss ner o pratar men om du nu vill de så får du komma till mig.

nu är jag i Avesta och inte långt från skolan! så ni får ha de gött!



sista lektionen snart

hej, börjar snart men vill bara hem. komma inte kunna koncentrera mig pga av jag är smått irriterad! och mest för att det inte ska gå att hålla en konversation utan att de ska spåra ut! och massa annat men orkar inte gå in på detaljer så ni får nöja er med det! ska ha matte snart, så chao!

"lilla" Findus :p

tja! sitter hemma hos mamma för jag hade visst ingen spanska så jag börjar inte försen halv 1. väl här hemma mötte jag av en sällskapssjuk katt hehe! man måste visst va saknad!





kryssningen

hejhej. hade tänkt skriva detta inlägg igår men när jag höll på att skriva inlägget så ringde Daniella och sen så va jag för trött för att fortsätta. men nu sitter jag på bussen påväg mot skolan så då nu tänker jag dela med mig av lite bilder från kryssningen.



































ja, detta blev en massa bilder o de får duga! nu är jag nästan framme, så lång tid tog de att ladda upp bilderna haha! ha fr gött!

godnatt

hej! antar att jag borde försöka sova.. hmm.. blir ju en ganska lång busstur till huvudstaden imorgon! kryssning (birka paradise) väntar! ska bli riktikt kul! skulle ha packat nu ikväll, men är man slö så är man! ingen hög deal, hinner fixa de innan vi åker till Avesta, vilket blir senast 11.

nej, bäst jag avslutar detta inlägg annars komma sömns innan jag hinner publicera inlägget. chao!




våran katt Findus!


Tursam tjej! :)

Tja! Trött.. men ingen baffylla iaf! Tur de hehe! :) hade otroligt kul igår! Så tack alla som var med!
Ska snart städa vardagsrumet som jag lovat mamma. Senare ska jag och sandra in till stan för att
hon ska med bussen hem. Längtar tills imorgon, då blir de kryssning! Nej, måste väl fixa den där
städningen, annars lär de aldrig ske!
Chao! 

tagga fest ikväll!

tja, dra in till stan och möta upp danne o Jessie, sedan iväg och bjuda Sandra på pizza, andra gången jag äter ute idag.. detta är ju så jättebra.. hah!

rebeckahogberg

Hejhej! Jag är en tjej på 18 år som gillar att shoppa, festa och massa sånt roligt! Bor i lilla Avesta och där jag även går på gymnasiet, andra året på samhällsprogrammet med inriktning beteendevetenskap.

RSS 2.0