gårdagen

Tja, länge sen man skrev nå här.. iaf, igår så hade vi förfest här hos Erik, och sen drog jag, Vicky, Jonas och Erik ut på kingen. hade grymt kul fastän vi blev tvugna att dra så tidigt.. idag så har vi spelat fotboll halva dagen så all min energi är borta. så mycket mer än så vad det inte. chao! p.s. tack alla för en grymt rolig kväll!




tisdag

tja! tisdag idag då. vad har jag gjort idag då? skola som vanligt och sen efter det så va jag och käka pizza med Sandra. sen så vi till plus och småshoppa lite, jag köpte ett par byxor, lägger ut bild senare. sen så åkte jag med Sandra till horndal fram och tillbaka. haha tidsfördriv haha. om en stund tänker jag dra över till pappa. ha de gött.



mitt nya rum hemma hos pappa, lite oordning just nu, sov där första gången igår.

Kanonbra helg

hejhej! Ännu en helg har passerat då.. Nu är de väl sådär 6 veckor kvar i skolan innan sommarlovet, lite småstressigt faktiskt då man ska hinna med en massa saker i skolan. Vad har alla gjort denna helg då?
 
Min helg såg ut som så: Fredag: Ja.. kommer fan inte på vad jag gjorde i fredags.. haha men tog nog det bara lugnt. igår till idag så har jag vart mer Erik och Magnus. Kan väl sammanfatta min helg som en kanonbra helg! 
 
Nej nu ska jag väl sova. är sjukt jävla trött, skriver mer imorgon! Godnatt på er! 
 
 
 

No puedo describir lo mucho que me gustas

tja! har precis tagit ett bad och gör mig nu ordning för att dra till stan :) ska träffa lite kompisar! ^^



Jag och lillasyster

 

 
 
 

If you could see me now

Grym låt med the schript! 
 

Tatueringar!

Dålig upptadering idag.. jaja jag vet. Har verkligen inte orkat.. Min energi idag har gått ut över massa andra saker. 
Sitter just nu och kollar på lite tatueringar (bilder) på google, ååh, så sugen på tatuera mig.. men skulle jag våga? det skulle nog vara värt smärtan.. får väl typ ha musik på högsta volym i hörlurar haha..  nej men får se, va bara e liten tanke som dök upp i huvudet! Jag skulle iaf vilja ha nåt liten, nån text typ.. Vad föredrar ni för tatueringar?
 
 
 
 
 
Sista bilden här ovan, bilden längst ner till höger, tycker jag var rikitgt fin!
Ser dock inte vad det står, men det skulle ju kunna stå vad som helst.
Men mest av allt skulle jag vilja ha en tatuering någonstans på ryggen eller skulderbladet,
alternatvit nacke/axlar! 

dödstrött

Godmorgon! fredag morgon och jag är dödstrött, men skönt med helg igen. just nu sitter jag på bussen mot skolan. brukar alltid annars ta 10 i 9 bussen men idag bestämde jag mig för att va i någolunda i tid. fast jag vet inte hur jag ska orka sitta framför en dator i 80min.. jaja, ska snart gå av så skriver mer senare!

it's sick how fast and much you can miss someone!

påväg hem då! Dagen har vart superbra!
Nu hem o plugga antar jag eller kanske spela lite gitarr!








Godkväll!

Hejhej, sitter just nu och spelar lite och kollar på tv. Funderar dock på om jag ska sova men vill ju så gärna se "brottsplats usa" som börjar kl 12.

Såhär har min dag sett ut:
Skola först och sedan va jag hem till pappa och vi åkte till norberg för att städa lite och tvätta och jag har faktiskt pluggat idag oxå!. Sedan vid 4 åkte jag till avesta igen och va med Erik resten av eftermiddagen/kvällen, fick sedan skjuts hem och här sitter jag nu. Japp det va väl sista inlägget för ikväll! Sov gott o dröm sött! :) // Rebecca

just nu

Väntar just nu på min tvätt ska bli klar så passar på att plugga lite, jag hade även tur att joakims soffa fortfarande är kvar här så kan lata mig medan pappa o Elmira grejar! hehe





påväg till Norberg

jaha, lite oväntat blev det att åka till Norberg, eller snarare, är påväg dit nu. ska städa mitt gamla rum och tvätta. har säkert nå grejer kvar oxå!

HAPPY

Svenska just nu och efter så slutar vi! awsome! slapp dag, den stora frågan för en gymnasieelev: "ska jag käka i skolan eller hemma?" xD jaja, får nog va sociala med mina tjejer på lunchen hehe! sedan hem o plugga psykologi! ha de gött så skriver jag mer senare!



Apr. 17, 2013

Godmorgon! nu är jag påväg mot skolan, lär bli någon minut försenad men det är lite av en standard för mig haha. och varför åka en smockfull 301a 20 över när jag kan åka vl som går 35 :) nu ska jag alldeles snart gå av så skriver mer under dagen! chao!

love how you make me feel

Nej, de är väl dags att sova kanske! sov gott o dröm sött, skriver mer imorgon! godnatt! // Rebecca

lirarn lite gitarr med brorsan

spelar lite gitarr med bror min såhär på kvällskvisten! riktigt trevligt faktiskt.




Trött

hejhej! efter jag kom hem satt jag vid datorn en liten stund och sen låg jag bara o gosa med våran katt, och därefter lyckade jag somna.. och är fortfarande ganska trött.. Nu tänkte jag spela lite gitarr och sedan plugga! Ha de gött! :)

you make me smile

Tja! slutat för idag då och väntar nu på bussen. helt okej dag, nästan iaf. till något annat, jag slutade tigare för att jag plugga matte i en halvtimme/timme när resten av klassen hade naturkunskap (y) egentligen så slutar jag typ kvart i 4. idag ska jag plugga psykologi, skriva lite på min uppsats och jag borde även skriva klart den där jävla krönikan! men först blir de väl nörda lite farmville hehe ^^ japp, så ser min dag ut! chao!



Godmorgon!

Nu har lilla jag börjat bloggat bättre igen känner jag! sovmorgon idag, börjar inte försen 20 över 10. skönt som fan att verkligen få sova ut! nu nu tänker jag dusha sen käka frukost och därefter göra mig ordning inför skolan! ha de så bra sålänge! pussar o kramar! // Becca.

Grymma covers!

Har fastnat för denna låt: "utan dina andetag" fast dock inte kents version. Tycker de covers jag hört
är mycket bättre :O  och herregud.. TEXTEN! så hilmla fin! Har själv börjat spela den på gitarr. Och till
min förvånning så tyckte mamma de lät bra :D alla säger jämt här hemma att jag inte kan sjunga (håller dock inte med) därav förvånnigen. Så det kändes kul att höra att man sjöng bra för en gångs skull ^^ 
 
Här är iaf två covers! 
  
  

min älskling






Findus! fotograf: me. kamera: mobil (htc one x)

håll med att man behöver inte ha en superduperbra kamera för att knäppa bra o fina kort. :)

pizza o stan med Sandra

hejhej! måndag idag och idag så käka jag pizza med Sandra på lunchen och va även o kolla o testa en massa kläder på hm ^^ haft riktigt kul faktiskt, jag o sandra hitta massa snyggt. så nästa vecka tänker hon och jag ta en shoppingdag, frågan är ju hur mycket jag ska lägga på kläder hm.. haha xD har liksom 2300kr i månaden, så tycker gott o väl att jag kan lägga en tusenlapp på kläder. vill köpa jeans (om de finns kvar som jag vill ha) sen en jätteskönt munktröja, men de fanns bara två av dem så vi får väl se om den finna kvar. och några linnen! hehe, känner mig som en riktig shoppaholic.. tack för en mycket trevlig dag Sandra! <3








helg

Tja! helg och jag inte gjort en enda vettig sak. borde plugga. plugga matte och skriva klart en krönika plus en massa annat som ska göras! gud vad jag längtar tills de blir sommarlov! nepp så mycket mer var de inte, har verkligen blivit dålig på blogga nu.. jaja. chao!

långt uppehåll..

Hej, har haft ett längre uppehåll nu på bloggen, har inte haft ork alls att skriva under lovet. det har iaf vart bästa lovet på länge. tråkigt att det är över nu. sitter i skolan och orkar absolut inget ändå så slutar jag tidigt. imorgon ska jag till tandläkarn.. kul.. eller inte. Vad händer denna vecka då? kanske va med nå kompisar, vi får väl se. måste även börja plugga inför prov och ta igen gamalt som ligger på hög och väntas på att göras o lämnas in! skulle fan behöva ha en veckas lov till.. sjukt jävla skoltrött men de är väl bara att kämpa på antar jag väl!

bjuder på tre bilder som slut på detta inlägg så skriver jag kanske mer senare om jag orkar.




rebeckahogberg

Hejhej! Jag är en tjej på 18 år som gillar att shoppa, festa och massa sånt roligt! Bor i lilla Avesta och där jag även går på gymnasiet, andra året på samhällsprogrammet med inriktning beteendevetenskap.

RSS 2.0