tagga inför ikväll!

tjena, sitter vid busstationen och väntar på bussen, ska hem till mamma, blir lite spanskaplugg och sen ikväll party :D va och inhandla lite nytt, blev en tröja och rights som jag nog ska ha ikväll, eller så ska jag ha klänningen jag fick av syrran i present. haha vet inte än, vi får väl se! skriver mer ikväll! Bye.





bara en massa plugg

nämen tjena! Va ett tag sen! haha :) det har faktiskt varit jättemycket plugg och därför har jag inte orkat blogga något.. Just nu är jag med sandra :) och ska va med henne tills imorgon, och imorgon ska jag på mammas inflyttningsfest, så de ska bli kul! Och självklart så ska massa bilder tas! nä, de va väl de! Bye bye!

dålig upptadering

hej på er, slänger in ett snabbt inlägg för sitter och pluggar, lilla duktiga jag och har verkligen pluggat idag! men jag har vart lika klantig idag som vanligt! lyckades tappa mitt busskort! så ska kolla i skolan imorgon och fråga om någon har hittat det och lämnat in de, och har jag tur så kanske jag slipper betala 300kr för ett nytt.. vi får väl se.. men inte så kul att lägga pengar på smsbiljetter! så om de inte ligger i skolan så måste jag beställa nytt och då sover jag i krylbo! vilken tur att jag har mamma där, slipper iaf att betala för bussen :) nu ska jag försök plugga lite mer, men känner att jag snart inte orkar nå mer för ikväll. ha de så bra så länge.



horndal nu då

tjena! sitter i horndal och väntar på skjuts :p ska vara med Sandra :) va typ de haha, nej, men skriver mer senare! nye.





sjuk :/

hej, blev ingen skola för min del, förkyld. imorgon är jag ledig, skönt men får se hur jag mår då. har knappt lämnat sängen idag, har bara inte orkat. men funderar på om jag ska gå upp och fixa ordning nå mat och är sugen på att baka en rulltårta oxå. vi får väl se.

Nov. 08, 2012

trött, trött, alldelse för trött! fast o andra sidan, så ska man väl va trött vid den här tiden.. men vilket jag inte brukar. ont i halsen har jag oxå. kl är kvart över 12, sova kanske? lika bra de, men först blir de en snabb dusch! Godnatt!




P.s: tycker jag ser väldigt sliten ut.. är jag oxå, dagen slutade inte precis på det bästa sättet! slutar nu detta inlägg med: "ibland ska man bara hålla käften!"

Inställd lektion

då var sista lektionen inställd, så nu väntar jag på bussen hem till mamma


rubrik??

jahop, har vårt hem och käka lite, man orkar ju inte äta äcklig skolmat när man har så nära hem. snart ska jag ha historia och sen sociologi och efter det slutar jag och då blir det att åka hem till mamma och grattulera henne och syster Amanda. Grattis på eran dag! :)

förkylning på g ??

godmorgon. gissa om man är trött.. tror även att jag håller på att bli förkyld eller nåt -.-' ont i halsen och någorlunda hes. höll på missa bussen imorse.. imorgon torsdag och går bara halv dag då och på fredag är man ledig :) skönt! Nu ska jag strax ha samhällskunskap, så ha de så bra!



två skräckfilmer

köpte två nya filmer idag. "the shutted" och "the strangers"



här va då några bilder från idag

jaha ni, känns ju som jag verkligen har något vettigt att säga.. eller inte. Är iaf hemma hos pappa nu. och bara slöar. btw, tänkte att det skulle vara kul om man fick lite fler följare på instagram, så FÖLJ MIG @typpbecca (!!) ja, va inte så mycket mer så slutar detta inlägg med lite bilder från min superduper braiga mobilkamera! Bye!









Stan och pizza med sandra!

Hallå på er! :) Hemma hos mamma just nu, ska med bussen till norberg senare men vet inte riktigt när.. haha! Idag slutade jag vid två och mötte sedan sandra och även joakim kom sedan och mötte oss och sen så gick vi och käka pizza. Sandra följde med hit en stund och sen så inte vidare pepp på att åka 4an.. haha! Vilket jag kan förstå eftersom den är segare än segast! Men det var iaf kul att va! :) Ja det har varit min dag hittills! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, för datan orkar jag inte sitta vid länge haha. Men kanske skriver mer senare när jag kommit hem till pappa.. om jag nu har något intressant att skriva haha! xD Ha de bra nu! Bye Bye!

hemma hos pappa

hej :) hemma hos pappa nu då. skola imorgon igen, hur känns de då? jobbigt tycker jag iaf.. men har iaf haft en rolig helg och ett bra lov. nu tänker jag ta en dusch så ha de så bra sålänge! puss och kram rebecca.



Vilken kväll och hemsk bakfylla!

Hallå bloggen och alla underbara läsare! :) Var ju ute på krogen första gången igår (fredag natt) :P Vi börja dricka hemma hos emelie, prata, hade allmänt skoj, lyssna på musik.. Förfesta kan man väl säga antar jag :P När vi sedan gick så var jag lite full redan.. eller? kanske ganska full då haha xD Självklart gick vi ut på kingen. Dansa massor och där blev en cider till och även en drink.. en drink för mycket kanske? .. haha xD Sen så ska vi inte gå in på nå detaljer haha ;) Jaa.. Hem sedan till syrran igen.. somna nog direkt typ.. Vaknar vid kl 7 och ni kan ju gissa hur jag mådde.. piss!!  Ja, första rikitga fyllan.. alla gör nog misstaget att dricka för mycket första gången! Vilket jag gjorde vilket resultera i en rent ut sagt förjävlig bakfylla!! huvudvärk och massa sån skit.. Ja, detta var min första vända på krogen! Självklart komma jag göra om de men dock dricka lika mycket!
 

Utgång imorgon

jaha ni, imorgon blir de utgång på kingen med Emelie, Stefan och Mattias :) Ska inköpas lite nytt till dess, så ska möta Emelie kvart över 4 på stan. så håll koll på min blogg på eftermiddagen, för då komma jag lägga ut bilder på det jag har köpt! Nu ska jag käka lite frukost.. ha de bra sålänge!

Godmorgon!!

hej :) shit vad tidigt man ska vakna då.. och nu kan jag inte somna om heller.. idag så ska jag till stan, köpa skydd till mobilen, och se om det finns nå snygga kläder att köpa. sen hem till mamma och hämta bl.a. min surfplatta. mer än så va de inte :) bye bye!

nya jackan jag köpte idag

Måste börja detta inlägg med att jag älskar min mobil :) hämta ut den idag och är supernöjd. var till kupolen idag där jag köpte ny jacka. hade köpt mer om jag fått alla pengar i tid.. men får väl handla lite till i Avesta istället. slutar detta inlägg med två bilder på min jacka. köpt på cubus för 800kr.





rebeckahogberg

Hejhej! Jag är en tjej på 18 år som gillar att shoppa, festa och massa sånt roligt! Bor i lilla Avesta och där jag även går på gymnasiet, andra året på samhällsprogrammet med inriktning beteendevetenskap.

RSS 2.0